VIRUS FRI Cleaning Air T6
  •  Pris: 16.690,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  

Dette produkt kan leases fra kr. 320,70 pr. md

  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

VIRUS FRI - Air T6 er designet til at give dig ren luft, som du indånder hver dag ...

... I dit hjem eller arbejdsmiljø, rens det fra patogene mikroorganismer, vira, bakterier, allergener og forurenende stoffer.
Hospitaler, medicinske og sundhedsfaciliteter fra hele verden har brugt desinfektionssystemer i årevis. I dag er det mere end nogen sinde før påkrævet at desinficere og sikre alle de miljøer, vi bor, arbejder og opholder i.
Air T6 er en universel uvgi (ultraviolet bakteriedræbende bestråling) luftrenser til reduktion af viral og bakteriel belastning i miljøerne, hvor den er placeret.
UVC ændrer DNA for patogene mikroorganismer, ødelægger dem og forhindrer dem i at reproducere. Reducerer symptomerne på allergi, astma eller andre sygdomme forårsaget af skimmel, bakterier og forurenende mikropartikler. Ødelægger vira i luften, hvilket reducerer risikoen for infektionssygdomme. T6 er mere effektiv end traditionelle desinfektionsmetoder, såsom væsker mm. Kan bruges sikkert i nærværelse af mennesker 24 timer i døgnet, hvilket garanterer luftudveksling og konstant bakteriedræbende handling. HEPA-filter, der fanger 99,97% af mikropartiklerne og i denne tilstand filtrerer også allergener. Enkel og sikker desinfektion, produktet kræver ikke særlig vedligeholdelse. Øko-bæredygtigt, da det ikke kræver brug af yderligere kemikalier Hvordan virker det? Luften, der er til stede i miljøet, suges ind i Air T6 af en lydløs blæser og bestråles hvorefter den rene luft igen tilbageførres til rummet. Ud over de 6 UV-C-lamper indeholder Air T6 et innovativt HEPA-filter, der fælder 99,97% ultrafine partikler som allergener og forurenende stoffer.

Air T6 renser 150 m3/t. og anbefales til rum op til 60 m2.
Fra det øjeblik, Air T6 tændes, afhænger hastigheden af saneringen hvori T6 befinder sig, af størrelsen af lokalet. Konstant luftstrømning (ind- og udgange fra mennesker) forlænger sanitetstiderne.
Tekniske egenskaber 6 x 25 watt UV-C lampe Sekventiel luftkredsløb i det bakteriedræbende kammer Germicidalt indre kammer i reflekterende overflader med bakteriedræbende effektforstærkning Udvendig karosseri i lakeret og pulverlakeret aluminium Sikker brug i nærværelse af mennesker HEPA-filter til eliminering af forurenende stoffer, uorganiske stoffer og allergener Strømforsyning med specifik elektronisk forkobling til UV-C lamper Omgivelsestemperatur: -10 ° til + 55 ° C Lampenes levetid: 9000 timer
Elektriske egenskaber Spænding 230 V ~ ± 10% Frekvens 50 Hz Absorption Max 250 Watt 

 

Du kan læse og se mere om dette produkt på www.virus-fri.dk

 

Fjerner effektivt mikroorganismer, vira, bakterier, allergener og forurenende stoffer.