VIRUS FRI Cleaning Air T12
  •  Pris: 32.875,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  

Dette produkt kan leases fra kr. 637,60 pr. md

  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

VIRUS FRI Cleaning Air T12

T12 er designet til at begrænse og fjerne risikoen for aerogen kontaminering, dvs. de sygdomme, der overføres via luft. Brugen af ​​miljøsterilisatorer finder en stadig mere udbredt anvendelse for at mindske risiko for virusoverførsel via luft. T12 kan bruges i alle miljøer, da den producerer en uafbrudt desinfektion og forhindrer spredning og distribution af farlige patogener.

Hospitaler, medicinske og sundhedsfaciliteter over hele verden bruger disse desinfektionssystemer og i dag efterspørges de i stigende grad i kontor og butikker til at desinficere og gøre det mere sikkert at færdes i miljøer hvor vi arbejder og lever. T12, er en universal luftrenser (UVC, vira og bakteriedræbende bestrålings enhed) til reduktion af virus- og bakterier inde i de miljøer, hvor den er placeret. Traditionelle rengøringsmetoder er ofte ikke tilstrækkelig til at sikre høje hygiejneniveauer. Dette kan kun opnås ved brug af de mest skarpe teknologier, blandt dette er UV-C stråling. T12 har en konstant bakterie og vira dræbende virkning ved at eliminere den mikrobielle virologiske belastning i luft og kan kontinuerligt reducere belastningen i miljøet. Den store fordel ved at rense luft med T12 er muligheden for at behandle luften direkte i miljøet, 24 timer i døgnet uden nogen risiko og ingen kontraindikation for sportabilitet gør den især nyttigt for dem, der har behov for at desinficere store rum, eller områder, der ikke frekventeres konstant: hotel- eller værelser, motionshaller, klinikker. Enhedens uafbrudte desinficering garanterer kontinuerlig kontrol af virus og bakteriel belastning i rummet og holder luften sund.

T12 er designet til at give desinfektion på en enkel, øjeblikkelig og sikker måde, uden at udvikle varme, uden at bruge væsker og kemikalier og uden kontraindikationer. Luften, der er til stede i miljøet, bliver suget ind i T12 af en lydløs ventilator og kanaliseres ind til det virus og bakteriedræbende kammer.

T12 indeholder ud over 12 UV-C lamper også et innovativt HEPA (High-Efficiency Particulate) Luftfilter der fanger op til 99,97% af partikler med en diameter på 0,3 mikron.

T12 renser/rengør 300 m3/h eller Rumstørrelse i kvadratmeter 20 m2 54 m3 11 minutter 40 m2 108 m3 22 minutter 60 m2 162 m3 32 minutter 100 m2 270 m3 54 minutter

Tekniske egenskaber

12 x 25 watt UV-C lamper Sekventiel luftkredsløb i et kimdæmpende kammer Germicidal indre kammer i reflekterende overflader Udvendig karosseri i lakeret og pulverlakeret aluminium Kan bruges i nærværelse af mennesker Kontinuerlig driftstilstand HEPA-filter til eliminering af forurenende stoffer og uorganiske stoffer Strømforsyning med elektronisk forkobling til UV-C lamper Omgivelsestemperatur: -10 ° til + 55 ° C, Levetid for lysrør: 9000 timer

Elektriske egenskaber Spænding 230 V ~ ± 10% Frekvens 50 Hz Absorption Max 500 Watt

 

UV-C stråling er testet på følgende vira og bakterier:

 

Du kan læse og se mere om dette produkt på www.virus-fri.dk