Patientstol behandlerstol CHANGE4
  •  Pris: 27.995,00 DKK eks. moms
  • Tilbuds pris:
    24.295,00 DKK eks. moms
  • (Du sparer 3.700,00 DKK eks. moms)

  • Tilvalg:
  • Udbetaling 50%
Vælg antal:   

  

CHANGE 4 - Elektrisk behandlingsstol

CHANGE fra SUNTEC medical er fremstillet i Danmark i henhold til alle europæiske sikkerheds- og kvalitetsstandarder og udstyret med 4 LINAK-motorer af høj kvalitet. SUNTEC medical tilbyder en fleksibel stol med meget høj sikkerhed og valgfri ekstrafunktioner. Op til 10 års garanti på alle dele (polstring undtaget). Alle dele er afprøvet, testet og lever op til internationale medicinske standarder.

Fremtidssikret.
Med en CHANGE behandlingsstol er fremtiden sikker, du skal aldrig købe en ny stol igen selvom du skifter rum og dermed måske farve og får en helt ny stil på klinikken. CHANGE giver dig mulighed for at ændre farven (op til 60 forskellige) på din stol, så tosset du vil. Du skal kun løsne 4 skruer og resten er plug & play.

Kvalitetsstål og plastik.
CHANGE er lavet af en laserskåret metalramme af høj kvalitet, der er elektro-galvaniseret og belagt med 4 mm sprøjtestøbt UV-bestandig plast. Den er vandtæt og tåler også at stå udendørs. dette giver tilsammen et produkt af meget høj kvalitet og med en meget lang levetid.

✓ Op 10 års garanti
✓ Tilpas efter dit valg
✓ Fås i 60 forskellige farver
✓ Lav indstigningshøjde.

Betjening. Brugen af LINAK® aktuatorløsninger til CHANGE stole sikrer større komfort, forbedrer ergonomien hos dem, der arbejder med dem, og byder på adskillige fordele. Som standard tilbydes en bluetooth håndholdt fjernbetjening med menory funktioner, der styrer højde, ryg, ben og trendelenburg (tilt). Hvis du ønsker det og en fodpedal, kan disse købes separat funktioner. Alle betjeningsmetoder er trådløse som standard, og alle er med til at minimere risikoen for at snuble over kabler, og er ideel, når personalet skal kunne arbejde uhindret hele vejen rundt om kunden/patienten.

Autodrive (ekstraudstyr) er en lille enhed, der kan bruges til at skabe automatisk kørsel af hukommelsespositioner. Når modulet er installeret, kan du flytte stolen til den ønskede position med blot ét tryk på fjernbetjeningen eller fodpedalen.

Ekstra udstyr.
CHANGE kommer med elektrisk nakke- og benforlængelse som ekstraudstyr. Disse funktioner styres fra et lille kontrolpanel, som er i umiddelbar nærhed af nakken og/eller fodstøtten. Der er mulighed for papirrulleholder. Denne kan placeres efter ønske i et af stolens 4 hjørner. CHANGE tillader også tilslutning af en forstørrelseslampe direkte til holderen på lejet. Tilbydes også som plug & play, for eksempel opbevaringsborde som giver ekstra bredde på siden af ryglænet til eyelash extensions.

Madras i koldskum.
Grundlaget for alle CHANGE stole er støbt koldskum, som danner den nederste del af vores polstring. Denne type skum har en perforeret cellestruktur, så der er plads mellem cellerne. Tænk på det som en slags honningkagestruktur. Når vægten lægges på koldskum, komprimeres cellerne ikke mod hinanden, men forbi hinanden. Det gør den mere modstandsdygtig og holder frem for alt meget længere.

Blødt skum på toppen. Det øverste lag er også koldskum (High Resilience) skum, men bare ultra blødt. Dette skum bevarer sin form selv efter kontinuerlig brug og er særdeles velegnet til polstring.

Det hele er pakket ind i anti-bakterielt SILVERGUARD kunstlæder.
SILVERGUARD er et overlegent kunstlæder med en subtil vævet tekstur og en metallisk finish. Vinylmaterialet har mange kvaliteter, idet det er vandtæt, antibakterielt og modstandsdygtigt over for slid, UV-lys og pletter. Hvilket gør det særdeles velegnet som et slidstærkt, stilrent og vedligeholdelsesvenligt møbelstof til både indendørs og udendørs brug. Fås i ikke mindre end 60 smukke farver, lige fra beige og hvid til sort og antracit.
Med SILVERGUARD er du sikret højkvalitets polstring for optimal og holdbar komfort. Materialet opfylder de strengeste internationale brandsikkerhedsstandarder og er velegnet til rum, hvor optimal hygiejne er vigtig.

 

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:
Elektrisk aftagelig nakkestøtte med udskæring til massage.
Elektrisk aftagelig benstøtte.
Nakke- og fodstøtteholder af metal.
LINAK hukommelsesfunktion (2+1).
LINAK bluetooth betjening.
Aftagelige, vendbare og drejelige armlæn.
12 cm skumpolstring.
Hurtige og ultradæmpede motorer.
Elektrisk højdejustering.
Elektrisk justerbart ryglæn.
Elektrisk justerbar bendel.
Elektrisk vippefunktion. Trendelenburg og omvendt trendelenburg

Længde 182 - 222 cm.
Bredde med armlæn 83 cm.
Sædebredde 62 cm.
Højde 59 - 101 cm.
Vægt 95 kg. uden ekstra udstyr.
Maks. Belastning 200 kg.

 

Ønsker du selv at konfigurerer din stol kan dette gøres på www.suntec.dk