SILLON CLASSIC/3 skønhedsstol
  •  Pris: 7.995,00 DKK eks. moms
     

  • Tilvalg:
  • Udbetaling 50%
Vælg antal:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Elektrisk behandlerstol SILLON

Den elektriske skønhedsstol Sillon Classic udmærker sig ved sin enkelhed i udseende, intuitiv betjening og universalitet. Den er udstyret med 3 aktuatorer styret af en kablet fjernbetjening.

Ved hjælp af en brugervenlig fjernbetjening indstiller stolen sig let i tre planer – den er justerbar i højden, ryglæn og fodstøtte. Sædet kan justeres til en højde på 61 cm til 84 cm , og når den er helt udfoldet, når stolen en længde på 2 m . Disse dimensioner gør, at udstyret nemt kan bruges af personer i forskellige højder og gør det muligt at tilpasse det til den aktuelt udførte procedure og individuelle behov, hvilket påvirker komforten for både brugeren og den der udfører servicen. Håndtagene på begge sider af sædet gør det muligt at hænge fjernbetjeningen op, så den altid er lige ved hånden.

Den udtrækkelige nakkestøtte hjælper med at tilpasse udstyret til behovene hos brugere af forskellige højder, hvilket giver stabil hovedstøtte under behandlinger. Det er også muligt at justere forlængelsen af fodstøtten, hvilket er særligt nyttigt under behandlinger udført på højere personer, hvilket giver dem bedre støtte. Armlænene er bevægelige 180º, hvilket gør det lettere at tage plads i stolen og giver komfortabel adgang til den person, der udfører proceduren. Om nødvendigt kan nemt og hurtigt afmonteres.