SYIS algae maske anti-acne beroligende med aske 750ml / 250g
  •  Pris: 154,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Anti-acne beroligende alge maske med aske

Antiacne maske af brune alger Laminaria anti-inflammatorisk og antiseptisk bruges til fedtet hud og acne. Med de komponenter, der er indeholdt i askebunkerne, bliver masken huden ren, glat og fugtet.

Aktive ingredienser:

Diatoméjord
diatoméjord giver siliciumet en høj grad af biotilgængelighed, som forhindrer sagning af huden, fremskynder helingsprocessen, reducerer blodkarnes permeabilitet. I kombination med vand giver den reaktionsvarme, således at masken fremstiller, tilsvarende mikroklima, der øger absorberings effekten af ​​andre aktive ingredienser.

Algin
Kelp indeholder store mængder proteiner, kulhydrater (overvejende polysaccharider), vitaminer og sporstoffer. På grund af indholdet af B-vitaminer, der er involveret i metabolismen af ​​fedtstoffer og proteiner, fremmer alger hudfornyelse. De indeholder vitamin E, C og beta-caroten, der fungerer som antioxidant og, forstærker beholdervægge, aktiverer processer i huden og forbedrer farven. Sporelementer, der findes i de forskellige alger indeholder, brom, zink, jod, calcium, jern, kobber, magnesium og mangan, der nemt kan trænge ind i stratum corneumens barriere og sørger for, at huden fungerer korrekt. De indeholder aminosyrer, såsom alanin, asparagin, glycin, lysin, serin. Indeholder meget fugtgivende hyaluronsyre. Indeholder også polyphenoler med antioxidant egenskaber, anti-radikal og anti-inflammatorisk. Lipider indeholdende umættede fedtsyrer (EFA'er), herunder linolensyre, som styrker lipidbarrieren og eliminerer inflammation. Alger er iltnings- og regenereringsegenskaber. De demonstrerer evnen til hudstramning, hudlysning og virker beroligende.

Fraxinus excelsior ekstrakt
ekstrakt fra aske reducerer betændelse i huden, antibakterielle og antitetiske. Det regulerer talgproduktion og strammer porerne i huden.

Indeholder: 250 g