SYIS-algae maske med GREEN TEA 750 ML / 250 G
  •  Pris: 120,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Alge maske med GREEN TEA
maske designet til følsom hud og kapillærer. Det har en rensning, beroligende og antiinflammatorisk. Indeholder ekstremt værdifuld grøn teekstrakt med blandt andet antioxidantegenskaber, krymper blodkar og regulere talgproduktion. Sammen med alger og kaolinmaske perfekt opfrisker, stimulerer det regenerering væv, fremskynder helbredelse og genopretter hudens hårdhed og vitalitet.


Aktive ingredienser:

Algin
Kelp indeholder store mængder proteiner, kulhydrater (overvejende polysaccharider), vitaminer og sporstoffer. På grund af indholdet af B-vitaminer, der er involveret i metabolismen af ​​fedtstoffer og proteiner, fremmer alger hudfornyelse. De indeholder vitamin E, C og beta-caroten, der fungerer som antioxidant, forstærker beholdervægge, aktiverer processer i huden og forbedrer farven.
 
Grøn teekstrakt
Grøn teekstrakt har blandt andet, antioxidant, antiinflammatorisk og antioxidant. De Værdifulde egenskaber ved grønne te blade skyldes hovedsageligt det høje indhold af forbindelser kaldet polyphenoler c. Grøn te har anti-rynk, der beskytter mod nedbrydning af proteinet, der er ansvarlig for hudfasthed og elasticitet. Det stimulerer celledeling accelererende helbredelse og reducerer irritation. En meget positiv indflydelse på blodkarrene, hvilket får dem til at krympe. Antibakterielle og regulerer talgkirtler.
 
Kaolin
Kaolin renser forsigtigt og nærer huden og gendanner. Fjerner døde hudceller og stimulerer vævregenerering. Det er en god regulator for sekret sekretion, effektivt beskytter huden mod virkningerne af irritation, fremskyndende helbredelse og beroligende handling. Strammer porerne, mens den er nærende, regenererer og udglatter huden. Dette giver den, den naturlige vitalitet.

Kapacitet: 250 g

Kunder der har købt dette produkt, har også købt