VIRUS FRI UVC Steril Box
  •  Pris: 14.875,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  

Dette produkt kan leases fra kr. 205,01 pr. md

  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Steril Box - bakteriedræbende beholder.

Steril Box er en speciel vira og bakteriedræbende beholder designet til at imødekomme de stadigt voksende behov for desinfektion i professionelle og sundhedsmæssige områder. Steril Box kan placeres på en hvilken som helst hylde eller plan overflade og løser behovet for at desinficere almindeligt anvendte genstande og værktøjer på få minutter. Det er udstyret med 2x25 Watt UVC-rør, med en energi på 90 µW / cm ved 0,5 cm. Lyskilderne er placeret således, at de bestråler alle overflader, der skal desinficeres uden skraverede områder, og giver en UV-dosis på 450 Joules på 5 minutter. Dette er i stand til at sikre inaktivering af en virus eller bakterie.

Steril Box er lavet udelukkende af 403 stål, har et letbetjent tidsstyret system og de sikkerhedsanordninger, der er fastlagt i de nuværende regler, som garanterer, at det slukkes, hvis det åbnes under desinfektionscyklussen. Derudover giver en lille glasindsats dig mulighed for at se, når kassen er i drift for at undgå utilsigtet åbning.

Det særligt reflekterende indres overflader øger effektiviteten af de virus og ​​bakteriedræbende lysrør og muliggør let rengøring af kassen. Steril Box er udstyret med stålgitter, der kan fjernes for at organisere interiøret efter dine behov.

Brugen af ​​Steril-kasse er ikke kun til brug i sundhedssektoren, men under alle de omstændigheder, hvor der ønskes at skabe og opretholde steriliteten af ​​instrumenter og genstande.

 

Tekniske oplysninger.

2 x 25 watt UV-C lysrør,

Germicidalt indre kammer med reflekterende overflader

Karosseri helt i 430 stål

Timer Til Fra-tilstand - Start- og stop-timer for driftsindstilling

Strømforsyning med elektronisk forkobling til UVC-rør

Omgivelsestemperatur: -10 ° til + 55 ° C

Lysrør levetid: ca. 9000 timer

 

Elektriske egenskaber

Spænding 230 V ~ ± 10%

Frekvens 50 Hz

Forbrug max 250 Watt

 

UV-C stråling er testet på følgende vira og bakterier:

 

Du kan læse og se mere om dette produkt på www.virus-fri.dk