AVIVO W4 PRO
  •  Pris: 25.995,00 DKK eks. moms
     

  • Tilvalg:
  • Udbetaling 50%
Vælg antal:   

  
    Anbefal til en ven  

AVIVO W4 PRO WELLNESS

Avivo W4 PRO er kendt for sin stabilitet og bredde. Denne model har sammenlignet med den normale AVIVO W4, højdejusterbare armlæn og udtrækkelig nakkestøtte. Denne wellness seng er meget velegnet til kropsbehandlinger og massage. Lav indgangshøjde på kun 64 cm og hele 96 cm i total højde.

✓ 5 års garanti.
✓ Standard 24-timers service.
✓ Lagerføres med varme.
✓ Muligt at tilpasse læderfarve, syning og broderi.


Cloud 9 Super Soft Madras™
HR koldskum
Grundlaget for Cloud 9 Super Soft Mattress™ består af HR koldskum. Denne type skum har en perforeret cellestruktur, så der er tom eller hul plads mellem cellerne. Tænk på det som en slags honningkagestruktur. Når der lægges vægt på koldskum, presser cellerne sig ikke mod hinanden, men forbi hinanden. Det gør den mere modstandsdygtig og holder frem for alt meget længere.

Latex
Det andet lag af Cloud 9 Super Soft Mattress™ består af latex. Dette materiale kan tilpasse sig din kropsform meget godt og har en trykreducerende effekt. Den naturlige kurve af din rygsøjle understøtter effektivt. Når belastningen er tungere, giver madrassen modtryk og giver dermed god støtte, og når belastningen er lettere, har madrassen en let fjedereffekt. På den måde får du altid den rigtige støtte, uanset vægt eller kropsholdning.

Premium Memory Foam
Det øverste lag af Cloud 9 Super Soft Mattress™ består af Premium Memory Foam. Dette er et memoryskum, der reagerer på kropsvarme og danner en form, der passerer rundt om din krop og fuldstændige fordele kropsvægten. I kombination med latex reducerer det trykket, er exceptionelt behageligt og føles blødt. Det giver en følelse af at svæve. Meget gavnligt, hvis du lider af ømhed og smerter eller for at forebygge dem. Derudover holder det musklerne smidige og bidrager til blodgennemstrømningen til huden.

En yderligere fordel er, at den virker uanset temperatur. Den bevarer derfor de trykreducerende egenskaber fra memoryskum, og madrassen føles altid lige så smidig, uanset stuetemperatur.

SILVERTGUARD VINYL
Hele sortimentet har været dækket med Anti-bakteriel SilverGuard polstring siden 2021. Med SilverGuard er du sikret polstring af høj kvalitet for optimal og holdbar komfort. Den opfylder de strengeste internationale brandsikkerhedsstandarder og er velegnet til rum, hvor optimal hygiejne er vigtig.

INTELLIGENT VARMESYSTEM
Den mest optimale oplevelse under en behandling kombineres med den rette temperatur på behandlingsstolen eller wellnesssengen. Den elektriske stolevarmefunktion opvarmer din koldbehandlingsstol eller wellnessseng, så snart du tænder den, og giver derfor øget komfort, når du sidder eller ligger ned. Læs mere om det intelligente varmesystem her.


TEKNISKE SPECIFIKATIONER

LÆNGDE 200 - 215 CM
SÆDEBREDDE 77 CM
HØJDE 64 - 96 CM
VÆGT 125 KG
MAKS. BELASTNING 300 KG

ANSIGTSUDSKÆRING TIL MASSAGE
LINAK HUKOMMELSESFUNKTION (3)
FOLDBARE ARMLÆN
ELEKTRISK JUSTERBAR HØJDE
ELEKTRISK JUSTERBAR RYGLÆN
ELEKTRISK JUSTERBAR BENSEKTION

Kunder der har købt dette produkt, har også købt