CHANGE 4/6 - behandlerstol
  •  Pris: 28.355,00 DKK eks. moms
  • Tilbuds pris:
    26.550,00 DKK eks. moms
  • (Du sparer 1.805,00 DKK eks. moms)

Vælg antal:   

  

CHANGE 4

CHANGE fra SUNTEC medical, er fremstillet i Danmark efter alle europæiske sikkerheds- og kvalitetsstandarder og udstyret med 4 højkvalitets LINAK motorer. SUNTEC medical tilbyder én fleksibel stol med meget høj sikkerhed og valgfri ekstrafunktioner. Fuld 10 års garanti på alle dele (Garantien gælder ikke sliddele såsom håndbetjeninger, fodpedaler eller polstring, her er garantien 5 år). Alle dele er afprøvet, testet og opfylder internationale medicinske standarder.

Fremtidssikret.
Med en CHANGE behandlingsstol er fremtiden sikker, du skal aldrig købe en ny stol igen selvom du skifter rum og dermed måske farve og får en helt ny stil på klinikken. CHANGE giver dig mulighed for at ændre farven (op til 60 forskellige) på din stol, så tosset du vil. Du skal kun løsne 4 skruer og resten er plug & play.

Kvalitetsstål og plastik.
CHANGE er lavet af en laserskåret metalramme af høj kvalitet, der er elektro-galvaniseret og belagt med 4 mm sprøjtestøbt UV-bestandig plast. Den er vandtæt og tåler også at stå udendørs. dette giver tilsammen et produkt af meget høj kvalitet og med en meget lang levetid.

✓ 10 års garanti
✓ Tilpas efter dit valg
✓ Fås i 60 forskellige farver
✓ Lav indstigningshøjde.

Betjening.
Brugen af LINAK® aktuatorløsninger til CHANGE stole sikrer større komfort, forbedrer ergonomien hos dem, der arbejder med dem, og byder på adskillige fordele. Som standard tilbydes en bluetooth håndholdt fjernbetjening med menory funktioner, der styrer højde, ryg, ben og trendelenburg (tilt). Hvis du ønsker det og en fodpedal, kan disse købes separat funktioner. Alle betjeningsmetoder er trådløse som standard, og alle er med til at minimere risikoen for at snuble over kabler, og er ideel, når personalet skal kunne arbejde uhindret hele vejen rundt om kunden/patienten.

Ekstra udstyr.
CHANGE kommer med elektrisk nakke- og benforlængelse som ekstraudstyr. Disse funktioner styres fra et lille kontrolpanel, som er i umiddelbar nærhed af nakken og/eller fodstøtten. Der er mulighed for papirrulleholder. Denne kan placeres efter ønske i et af stolens 4 hjørner. CHANGE tillader også tilslutning af en forstørrelseslampe direkte til holderen på lejet. Tilbydes også som plug & play, for eksempel opbevaringsborde som giver ekstra bredde på siden af ryglænet til eyelash extensions.

Madras i koldskum.
Grundlaget for alle CHANGE stole er støbt koldskum, som danner den nederste del af vores polstring. Denne type skum har en perforeret cellestruktur, så der er plads mellem cellerne. Tænk på det som en slags honningkagestruktur. Når vægten lægges på koldskum, komprimeres cellerne ikke mod hinanden, men forbi hinanden. Det gør den mere modstandsdygtig og holder frem for alt meget længere.

Blødt skum på toppen.
Det øverste lag er også koldskum (High Resilience) skum, men bare ultra blødt. Dette skum bevarer sin form selv efter kontinuerlig brug og er særdeles velegnet til polstring.

Det hele er pakket ind i anti-bakterielt SILVERGUARD kunstlæder.
SILVERGUARD er et overlegent kunstlæder med en subtil vævet tekstur og en metallisk finish. Vinylmaterialet har mange kvaliteter, idet det er vandtæt, antibakterielt og modstandsdygtigt over for slid, UV-lys og pletter. Hvilket gør det særdeles velegnet som et slidstærkt, stilrent og vedligeholdelsesvenligt møbelstof til både indendørs og udendørs brug. Fås i ikke mindre end 60 smukke farver, lige fra beige og hvid til sort og antracit. Med SILVERGUARD er du sikret højkvalitets polstring for optimal og holdbar komfort. Materialet opfylder de strengeste internationale brandsikkerhedsstandarder og er velegnet til rum, hvor optimal hygiejne er vigtig.

• Antistatisk
• Antimikrobiel
• Kan rengøres med blegemiddel
• Smudsafvisende
• Sulfidbestandig
• Vandtæt
• Brandhæmmende
• Holdbar
• IMO MED Certificeret
• Reach-kompatibel

Har du ønske om en anden type af kunstlæder udover vore standard SILVERGUARD vinyl, kan vi tilbyde flere andre serier mod betaling.

CHANGE stolen har mange forskellige muligheder for tilpasning, så den passer til dine ønsker. Vi tilbyder flere forskellige typer af nakke- og fodstøtter. Det er også muligt at tilslutte opbevaringsborde til f.eks. f.eks. eyelash extensions direkte på den bagerste del af stolen.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER:
Aftagelig nakkestøtte med udskæring til massage.
Aftagelig benstøtte.
Nakke- og fodstøtteholder af metal.
LINAK hukommelsesfunktion (2+1).
LINAK bluetooth betjening.
Aftagelige, vendbare og drejelige armlæn.
Papirrulleholder.
12 cm skumpolstring.
Hurtige og ultradæmpede motorer.
Elektrisk højdejustering.
Elektrisk justerbart ryglæn.
Elektrisk justerbar bendel.
Elektrisk vippefunktion.

Længde 182 - 222 cm.
Width with armrests 85 cm.
Sædebredde 63 cm.
Height 59 – 103 cm.
Vægt 95 kg. uden ekstra udstyr.
Maks. Belastning 200 kg.

World wide use.
Universal, SMPS 200W power output.
100-240VAC, 50/60Hz, -15%/+10%.

No wire system.
Battery charging, additional option

Dette produkt kan leases fra 550,00 pr. måned. Hele 10 års garanti med serviceaftale.