FIGO S4 Behandlerstol i hvid
  •  Pris: 22.495,00 DKK eks. moms
     

  • Tilvalg:
  • Udbetaling 50%
Vælg antal:   

  
    Anbefal til en ven  

FIGO S4 i hvid

Drevet af motorer fra Danske LINAK®
Silverguard vinyl
Cloud 9 Super Soft Madras™

Som alle behandlingsstole og wellness-senge i denne serie af behandlingsstole af meget høj kvalitet. Figo S4 er fremstillet i henhold til alle europæiske sikkerheds- og kvalitetsstandarder og udstyret med LINAK-motorer.

✓ 5 års garanti
✓ Tilpas læderfarve.
✓ Lagerføres med varme

Behandlerstolen har 4 motorer som styrer højde, ryglæn, tilt af stolen og selvfølge ben-delen. Stolen har udtrækkelig ben og nakkestøtte. Nakkestøtte er forsynet med åndehul.

Stolene har Cloud 9 Super Soft Mattress™

HR koldskum

Grundlaget på Cloud 9 Super Soft Mattress™ består af HR koldskum. Denne type skum har en gennembrudt cellestruktur, så der er tom eller hul plads mellem cellerne. Tænk på det som en slags honningkagestruktur. Når vægten lægges på koldskum, presser cellerne ikke mod hinanden, men forbi hinanden. Det gør den mere modstandsdygtig og frem for alt holder den meget længere.

Latex

Det andet lag af Cloud 9 Super Soft Mattress™ består af latex. Dette materiale kan tilpasse sig din kropsform meget godt og har en trykreducerende effekt. Den naturlige kurve af din rygsøjle understøttes effektivt. Når belastningen er tungere, giver madrassen modtryk og giver dermed god støtte, og når belastningen er lettere, har madrassen en let fjedereffekt. På den måde får du altid den rigtige støtte, uanset vægt eller kropsholdning.

Premium Memory Foam

Det øverste lag af Cloud 9 Super Soft Mattress™ består af Premium Memory Foam. Dette er et memoryskum, der reagerer på kropsvarme og danner en form, der passer rundt om din krop og fuldstændig fordeler kropsvægten. I kombination med latex reducerer det trykket, er usædvanligt behageligt og føles blødt. Det giver en følelse af at svæve. Meget gavnligt, hvis du lider af ømhed og smerter, eller for at forebygge dem. Derudover holder det musklerne smidige og bidrager til blodgennemstrømningen til huden.

En yderligere fordel er, at den virker uanset temperatur. Den bevarer derfor de trykreducerende egenskaber fra memoryskum, og madrassen føles altid lige smidig, uanset stuetemperatur.

SILVERGUARD VINYL

Hele sortimentet har været beklædt med Anti-bakteriel SilverGuard polstring siden 2021. Med SilverGuard er du sikret højkvalitets polstring for optimal og holdbar komfort. Den opfylder de strengeste internationale brandsikkerhedsstandarder og er velegnet til rum, hvor optimal hygiejne er vigtig.

INTELLIGENT VARMESYSTEM

Den mest optimale oplevelse under en behandling er kombineret med den rette temperatur på behandlingsstolen eller wellnesssengen. Den elektriske stolevarmefunktion opvarmer din koldbehandlingsstol eller wellnessseng, så snart du tænder den, og giver derfor øget komfort, når du sidder eller ligger ned. Læs mere om det intelligente varmesystem her.

Tekniskspecifikationer

UDVIDESLIG NAKKESTØTTE
Ansigtsudskæring til massage
LINAK HUKOMMELSESFUNKTION (3)
FOLDBARE ARMLÆN
ELEKTRISK HØJDEJUSTERING
ELEKTRISK JUSTERBAR RYGLÆN
ELEKTRISK JUSTERBAR BENSEKTION
ELEKTRISK TILTFUNKTION


LÆNGDE 192 - 215 CM
BREDDE MED ARMLÆN 82 CM
SÆDEBREDDE 62 CM
HØJDE 64 - 92 CM
VÆGT 90 KG
MAKS. BELASTNING 250 KG