Item 37410945 Fodplejestol drejbar
  •  Pris: 14.335,00 DKK eks. mva
     

Velg antall:   

  

Dette produkt kan leases fra kr. 276,59 pr. md

    Anbefal til en ven  

Fodplejestol Tarse/3

Fodplejestol Tarse/3, her kan du tilbyde dine kunder en unik velvære følese i din klinik. Med dette produkt, kan dine kunder slappe af og nyde en afslappet fodbehandling. Indstillingerne af de enkelte dele garanterer en optimal ligge og siddekomfort og giver en individuel tilpasning for alle.

De tre motorer tillader justering af højden, hældningen af ryggen og tilt af sædet - alle bekvemt ved håndbetjening. De to fodstøtter er hydraulisk indstillelige. briksen kan fuldstændig indstilles i vandret leje. Hovedstøtten og bendel kan trækkes ud eller fjernes helt om nødvendigt. Armlænene er let foldbare bagud, de tilpasser sig automatisk den tilbagelænet position. Fodplejestol Tarse/3 er drejelig og kan også fås med hjul.

Fodplejestolen har en stabilstruktur og høj komfort. 3 motorer regulerer automatisk alle bevægelser(højde,ryglæn ogsæde). Sædet kan drejes om sin akse 240 º dette giver dig den nødvendige plads til at arbejde, selv i de mindste behandlerrum.  Hvid PU polstring af højkvalitet og nem rengøring. Belastning er op tl 180 kg. 
 
Mål. 
Længde: 186 cm
Bredde:60 cm uden armlæn og 70 cm med armlæn.
Højde: 60-102 cm
Vægt: 83Kg


 

Fodterapi stol med meget stabil struktur og høj komfort.

Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også