Item A106003 SYIS CREAM fruit acids 50ML
  •  Pris: 49,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

CREAM frugtsyrer og stamceller
Designet til både problematisk hud, moden og normal, til brug om natten. Frugt ekstrakter i kombination med urinstof har usædvanlige egenskaber udjævning, aflastningsmuligheder og fugtgivende creme hjælper med at stimulere cellefornyelsen. Præparatet indeholder bl.a. citronsyre, mælkesyre, glycolsyre, vinsyre og æblesyre. Syrer indeholdt i cremen gennem exfoliation tilvejebringe ensartet fordeling af pigment og forhindre den i sammenklumpning, er de nyttige til huden tendens til seborrhea. Produktet eksfolierer huden, stimulerer kollagen produktionen, hjælper med at lindre rynker, ar og pletter. Egnet til anvendelse i behandlingen syre.

Aktive ingredienser:

Citronsyre
Citronsyre har en keratolytic handling, eller afskalning, så fjerner pletter og lysner huden.

Mælkesyre
Mælkesyre med fugtgivende egenskaber. Have evnen til at trænge gennem stratum corneum. Blødgør stratum corneum og eksfolierer hård hud.

Glycolic Acid
Glykolsyre har fugtgivende og eksfolierende. Ved at stimulere aktiviteten af ​​fibroblaster understøtter regenerering og fornyelse af dermis. Hjælpe unblock porer, det reducerer tendensen til acne dannelse, og effektivt at hæmme dens vækst.

vinsyre
vinsyre har fremragende egenskaber udrensning, eliminerer og lysner mindre misfarvning. Strammer porerne og udglatter overfladen af ​​huden.

æblesyre
Æblesyre er fugtgivende og lysere. Det fungerer også som et blødgøringsmiddel og eksfolierende døde hud.

Pyrus Malus (Apple) Fruit ekstrakt
olie fra frø af æbler udglatter hovedsagelig huden, reducerer rynker og virker fugtgivende. Det styrker også kollagen fibre og forsigtigt lysner misfarvninger.

Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract
Milk Grape kendetegnet ved et højt indhold af antioxidanter og polyphenoler. Beroligende, anti-inflammatorisk og helbredende. Øger elasticitet og fasthed hud. styrker og forsegler små blodkar, forbedrer blodcirkulationen og reducerer hævelse og blå mærker.

Vaccinium myrtillus Fruit Extract Blåbær
Uddrag Bilberry frugt på grund af det høje indhold af C-vitamin styrker blodkarrene. Styrker, astringerende, glatte huden, har en fugtgivende og blødgørende. Det virker anti-aging og opstrammende. Den indeholder vitamin C, B, A, E og PP.

Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract
Citron ekstrakt gennem frugtsyrer, C-vitamin og flavonoider har en fugtgivende, udrensning, antibakterielle, anti-aging og antioedematous.

Officinarum saccharum (Sugar Cane) Uddrag
Uddrag fra sukkerrør. Rig på jern, vitaminer og calcium. Det omfatter de naturligt forekommende alfa-hydroxysyrer, som forbedrer celle regenerering. Det har også anti-bakterielle egenskaber og naturlige eksfolierer.

Urea
Urea accelererer regenerering af huden, fugter, hjælper binde vand med keratin og blødgør huden. Exfoliate og øger permeabiliteten af ​​stratum corneum, hvilket muliggør lettere gennemtrængning af urinstoffet aktive bestanddele har også en antibakteriel virkning. Det er derfor meget nyttige i acne hudpleje, har kløestillende egenskaber. Det gør huden glat og smidig.

Kalium laktat
Natriumlactat har stærke fugtgivende egenskaber, binder vand i epidermis. Det ikke irriterer huden og forårsager ikke afskalning. Antimikrobiel aktivitet og forsigtigt regulerer cellefornyelsen. Fremmer behandling anti-acne, reducere antallet af hudorme og lindre inflammation.

Kapacitet: 50 og 100 ml