Item A107376 SYIS CREAM MASK VITAMIN BOMB 200 ML
  •  Pris: 84,75 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

MASK CREAM VITAMIN BOMBE

Velegnet til alle hudtyper. Den indeholder arganolie, rapsfrø. Shea Butters egenskaber er meget nærende og fugtgivende. Takket være ekstrakt af kirsebær og panthenol, lindrer uelastisk hud og accelererer regenerering af epidermis. Vitamin A, C og E har antioxidant egenskaber, lysende og styrkelse af huden. Masken fugter, revitaliserer og forbedrer blodcirkulationen i huden.
Aktive Ingredienser:
 
Brassica compestris oleifera Oil
Rapsolie. Det udmærker sig ved andelen af ​​mættede og umættede fedtsyrer. Det har nærende, udjævning og blødgørende. Indeholder vitamin E og K, oliesyre, linolsyre og provitamin A.
 
Sur-kirsebær ekstrakt
Uddrag kirsebær fælles. Rige på vitaminer A, B1, B2, C, K, PP, folinsyre, protein, fade, glucose, fructose, organiske syrer og mineraler. Ekstraktet nærer og beroliger irriteret hud, fugter og regenererer. Det viser virkningen af ​​afløbsrensemidler porer. Opbløder væggene i blodkarrene, bremser aldringsprocessen i huden.
 
tocopherylacetat
Vitamin E er en antioxidant, inhiberer hudældning og fri radikal oxidation af lipider i epidermis og dermis. Gendanner naturlige kutan barriere og effektivt forhindre irritation. Det forhindrer inflammation, styrker væggene i blodkarrene og forbedrer blodcirkulationen i huden.
 
Panthenol
panthenol, provitamin B5. Vitamin B findes i alle levende celler i huden og håret. Det har anti-inflammatoriske og antibakterielle, HURTIGERE regenerering af epidermis. Det giver huden følelse glat. Dette er den ingrediens, heling, fugtgivende og beroligende irritation. Let trænger ind i huden, Reducerer vandtabet gennem epidermis og effektivt fugter huden og efterlader den blød og fleksibel. Nyttige i helende sår og miner hud skader og behandling af ar.
 
Argan Spinosa Kernel Oil
Argan Oil styrker hår, negle og hud, regenererer det kraftigste, lindrer symptomerne på acne, fugter og beskytter mod sol og vind. Rig på vitamin E og umættede fedtsyrer, det har egenskaber udjævning, beskyttende og antiseptisk.
 
Butyrospermum Parkii Butter Extract
Shea viser enorme kirurgisk pleje, nærer og fugter. Det efterlader huden glat og blød. Stoffer, der er indeholdt i sheasmør accelererer sårheling, irritation og betændelse.
 
retinylpalmitat
Retinol - den grundlæggende form af vitamin A. Det forynger huden, virksomheder, lysere og regenererer huden. Forbedrer hudens tone, det lysner og blødgør Fjerner pletter. Virksomhedens levende lag af huden, styrker kollagenfibre, hvilket gør sin elasticitet er genoprettet.
 
ascorbinsyre
C-vitamin er en stærk antioxidant kæmper frie radikaler og støtte Sun Protection. Det stimulerer syntesen af ​​kollagen, after sun lysere pigmentforandringer og inhibere produktionen af ​​tyrosinase - enzymet Ansvarlig for produktionen af ​​melanin, huden pigment. Det har anti-inflammatorisk og beroligende, fremskynder heling af huden. Reducerer erytem og styrker blodkarrenes vægge. Accelererer regenerering af huden og hjælper med at reducere blå mærker under øjnene.
 
For at bruge:
Anvend på renset ansigt og lad i ca. 15-20 minutter. Rester skylles af med lunkent vand. Behandlingen gentages 2-3 gange om ugen.
 
Kapacitet: 200 ml