Item A107947 Algae mask lifting ANTI-AGEING
  •  Pris: 117,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Alge maske med Spirulina

Egnet til moden hud, der kræver fugt. Giver fleksibel, smidig hud og udglatter eksisterende rynker. Velegnet også til pleje af tør, træt og mat hud. Spirulina er tilsat masken og forbedrer hudens tone, styrker kollagen og elastin fibre, udglatter og reducerer rynker. Huden bliver næret, fast og fugtes.
 
Aktive ingredienser:
 
diatoméjord
Diatoméjord giver silicium med en høj grad af absorption, som forhindrer sagging af huden, fremskynder helingsprocessen, reducerer permeabiliteten af ​​blodkar. I kombination med vand, det giver reaktionen varme, således at masken er produceret tilsvarende mikroklima øge absorptionen af ​​andre aktive bestanddele.
 
Algin
alger indeholder store mængder af protein, kulhydrater (især polysaccharider), vitaminer og sporstoffer. På grund af indholdet af B-vitaminer, som er involveret i metabolismen af ​​fedt og proteiner, alger fremskynder hudens fornyelse. De indeholder vitamin E og C og beta-caroten arbejde przeciwrodnikowo, styrke væggene i blodkarrene, aktivere processer i huden og forbedre dens tone. Sporstofferne stede i forskellige former for alger er overvejende brom, kan zink, jod, calcium, jern, kobber, magnesium og mangan let penetrerer stratum corneum barriere, sikres en velfungerende huden. De omfatter aminosyrer, såsom alanin, asparagin, glycin, lysin, serin. Indeholder meget fugtgivende hyaluronsyre. Også bemærkelsesværdigt er indeholdt i alger polyphenoler, som har antioxidant, anti-radikal og anti-inflammatorisk. Lipider indeholdende umættede fedtsyrer (EFA'er), herunder linolensyre, hvilket styrker lipid barriere og eliminerer inflammation. Alger er ilte og regenererende egenskaber. De har evnen til huden stramning, hud lysere, beroligende irritation.
 
Maxima Spirulina pulver
Spirulina har en stærk anti-rynke, fugtgivende, udrensende - normalisering, styrke og beroligende. Spirulina indeholder vitaminer og provitaminer
(Beta-caroten, folinsyre, pantothensyre, biotin, inositol), linolsyre og linolensyre GLA, kalium, magnesium, jern, mangan, selen, molybdæn, bor, kobber og protein.
Sådan et højt indhold af aminosyrer, mineraler og vitaminer effektivt accelererer sårheling, regenererer huden, forynger, giver huden en sund farve og klart bremsende blodkar. Den har en rig kombination af let fordøjelige, sikker og frem for alt naturlige næringsstoffer. Sammensætningen af ​​Spirulina påvirker også antitumoraktivitet og immunstimulerende.
 
Kapacitet: 200 g