Item A108357 SYIS FOOT PEELING SUGAR 500G
  •  Pris: 99,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  
    Anbefal til en ven  

Peeling SUKKER FOOT
er designet til at give intens eksfoliering af epidermis på fødder. Takket være ureaindholdet forberedes huden til at absorbere de aktive ingredienser i de dybere lag af huden. Produktet  indeholder også sojaolie, bivoks, shea smør, blomst ekstrakt af bitter orange og vitamin E. Disse ingredienser giver en silkeblød, fugtet hud.
 
Aktive ingredienser:
 
Glycine Soja Oil
Sojaolie, rig på essentielle fedtsyrer. Er en potent fugtgivende og styrker lipid barriere af epidermis. Indeholder E-vitamin til at beskytte mod frie radikaler samt steroler og flavonoider. Stimulerer produktionen af ​​kollagen og elastin, forbedrer hudens tæthed. Strammer porerne og støtter behandlingen af ​​acne ved at regulere sekretion af sebum. Er beroligende og anti-inflammatorisk. Har en gavnlig virkning på vaskulær funktion og iltning af hudceller samt hudpigmentering.
 
Cera Alba
Bivoks danner en film på hudoverfladen for at forhindre stort væsketab. Takket være det er huden er godt fugtet, hydreret og glat.
 
Urea
Urea accelererer regenerering af huden, fugter, hjælper med at binde vand ogd keratin og blødgør huden. Exfoliere og øger permeabiliteten af ​​stratum corneum, hvilket muliggør lettere gennemtrængning af urinstoffet og har også en antibakteriel virkning. Det er derfor meget nyttige i acne hudpleje, har kløestillende egenskaber. Gør huden glat og smidig.
 
Tocopherylacetat
Vitamin E er en antioxidant, inhiberer hudældning og fri radikal oxidation af lipider i epidermis og dermis. Genskaber naturlig kutan barriere og forhindrer effektivt irritation. Hæmmer transepidermalt vandtab (TEWL) påvirker forbedring i hudens hydrering. Det forhindrer inflammation, styrker væggene i blodkarrene og forbedrer blodcirkulationen i huden.
 
Butyrospermum Parkii Butter
Shea butter giver god pleje, nærer og fugter. Efterlader huden glat og blød. Stoffer, der er indeholdt i sheasmør accelererer sårheling, irritation og betændelse.

Citrus aurantium Amara Peel Pulver
antioxidant rig på bioflavonoider og C-vitamin - en kraftfuld og effektiv antioxidant bekæmpelse af frie radikaler. C-vitamin styrker blodkarrene, lysere og er anti-inflammatorisk. Stimulerer produktionen af ​​ceramider i huden.

Kapacitet: 500 g