Item A108357 SYIS FOOT PEELING SUGAR 500G
  •  Pris: 99,00 DKK eks. mva
     

Velg antall:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Peeling Sukker FOT
er designet til på gi intens eksfoliering af epidermis på fôr. Takket Være ureaindholdet forberedes Huden til på absorbere de Aktive Ingredienser jeg de dybere lag af Huden. Produktet indeholder også sojaolie, bivoks, shea smør, blomst ekstrakt af bitter appelsin og vitamin E. Disse Ingredienser giver en silkeblød, fugtet HUD.
 
Aktive Ingredienser:
 
Glycine Soja Oil
Sojaolie, rigg på essentielle fedtsyrer. Er en potent fugtgivende Møre og Styrker lipid barriere af epidermis. Indeholder E-vitamin til på beskytte mod frie radikaler Samt steroler og flavonoider. Stimulerer produktionen af ​​Kollagen og elastin, forbedrer hudens tæthed. Strammer porerne og Stotter behandlingen af ​​acne Ved at regulere sekretion af talg. Er beroligende og anti-inflammatorisk. Har en gavnlig virkning på vaskulær Funktion og iltning af hudceller Samt hudpigmentering.
 
Cera Alba
Bivoks Danner en film på hudoverfladen for at forhindre stort væsketab. Takket Være Det er Huden er godt fugtet, hydreret og glat.
 
urea
Urea accelererer regenerering af Huden, fugter, hjælper MED ved Binde vand OGD keratin og blødgør Huden. Exfoliere og Oger permeabiliteten af ​​stratum corneum, Hvilket muliggør Lettere gennemtrængning af urinstoffet og Har også en antibakteriel virkning. Det er derfor meget Nyttige jeg kviser Hudpleje, Har kløestillende salgsargumenter. Gør Huden glat og smidig.
 
Tocopherylacetat
Vitamin E er en antioksidant, inhiberer hudældning og fre radikal oksidasjon af lipider i epidermis og dermis. Genskaber Naturlig Kutan barriere og forhindrer effektivt irritasjon. Haemmer transepidermalt vandtab (TEWL) påvirker forbedring i hudens hydrering. Det forhindrer betennelse, Styrker væggene jeg blodkarrene og forbedrer blodcirkulationen jeg Huden.
 
Butyrospermum Parkii Butter
Shea smør giver gud pleje, nærer og fugter. Efterlader Huden glat og blod. Stoffer, der er indeholdt jeg sheasmør accelererer sårheling, irritasjon og betændelse.

Citrus aurantium Amara Peel Pulver
antioksidant riggen på bioflavonoider og C-vitamin - en kraftfuld og EFFEKTIV antioksidant bekæmpelse af frie radikaler. C-vitamin Styrker blodkarrene, lysere og er anti-inflammatorisk. Stimulerer produktionen af ​​ceramider jeg Huden.

Kapacitet: 500 g