Item A110229 SYIS NORMALIZING SERUM
  •  Pris: 89,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

AMPULLER normalisering
Designet til fedtet hud, akne og som kræver ro samt beroligerer, lindre eksisterende betændelse. Også egnet til irriteret og. Ampullerne reducere overdreven sebum sekretion, reducere rødme, forsegler blodkarrene og fungere som antioxidant.

Aktive ingredienser:

Citrus aurantium Amara (Orange) Flower Water
ekstrakt af bitter orange blomster almindeligt kendt som neroli. Antibakterielle og astringerende, regulerer talgkirtler og sebum. Reducerer rødme, beroliger, opstrammer blodkar og fremskynder cirkulation. Takket være tilstedeværelsen af ​​bioflavonoider fungerer dette også som en antioxidant. Hjælper med at forhindre for tidlig rynker.

Serenoa serrulata Fruit Extract
stammer fra Savpalme reducerer synligt hævelse og sekretion af sebum, reducerer inflammation og hjælper i kampen mod global acne.

ZINK PCA
pyrrolidon zink hjælper i kampen mod årsagerne til bakterielle infektioner, adstringerende, hæmmer udviklingen af ​​acne læsioner. Lindrer synlige tegn på træthed og inflammation, forbedrer hudfarve og regulerer aktiviteten af ​​talgkirtler.

Niacinamid
vitamin PP / B3 forbedrer blodcirkulationen, stimulerer collagen syntese i fibroblaster, moden, reducerer fine rynker, opstrammer huden beskadiget af UV-stråling. Det er en kraftig antioxidant, forhindrer processen med fotoældning. Niacinamid genskaber den naturlige beskyttende barriere ved at forøge syntesen af ​​ceramider, fedtsyrer og kolesterol i det intercellulære rum, øger fugt og nærer huden. Reducerer misfarvning, udøver anti-acne.

Panthenol
panthenol, provitamin B5. Vitamin B findes i alle levende celler i huden og håret. Det har anti-inflammatoriske og antibakterielle, accelererer regenerering af epidermis. Det giver huden en glat følelse. Ingrediensen virker ligeledes helende, fugtgivende og beroliger irritation. Trænger let ind i huden, reducerer vandtab gennem epidermis og effektivt fugter huden og efterlader den blød og fleksibel. Nyttig i healing af sår og mindre hud skader og ar.

tocopherylacetat
Vitamin E er en antioxidant, inhiberer hudældning og fri radikal oxidation af lipider i epidermis og dermis. Genskaber naturlig kutan barriere og forhindrer effektivt irritation. Hæmmer transepidermalt vandtab (TEWL) påvirker forbedring i hudens hydrering. Det forhindrer inflammation, styrker væggene i blodkarrene og forbedrer blodcirkulationen i huden.

Morinda citrifolia Fruit Juice
ekstrakt fra den indiske Mulberry indeholder stoffer med anti-aging egenskaber af huden. Det er en af ​​de bedste fugtgivende ingredienser og næringsstoffer. Noni juice er rig på vitaminer, mikroelementer og aminosyrer.

Anvendelse:
Ampullerne er beregnet til behandling ved anvendelse af Dermaroller at sonoforesis, ultralyd, nål- og nålefri mesotherapy og anvende topisk i hjemmepleje. Anvend på renset ansigt og hals.

Kapacitet: 10x3 ml