Item A112771 Softenng Foot Pearls
  •  Pris: 212,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

SOFT Bests FOOT
 
Blødgøring perler ved foden af ​​urea-baseret, beriget med ekstremt værdifulde ekstrakter af alger Ascophyllum nodosum tang og blæretang. Urea fugter, blødgør og eksfolierer hård hud. Antimikrobiel aktivitet og lette penetration af aktive stoffer. Uddrag fra alger regulere syre-base balance, styrke blodkar og blødgøre huden til at beskytte mod revnedannelse.Aktive ingredienser:


 
Urea
 
Urea accelererer regenerering af huden, fugter, hjælper binde vand med keratin og blødgør huden. Exfoliate og øger permeabiliteten af ​​stratum corneum, hvilket muliggør lettere gennemtrængning af de aktive bestanddele. Urinstof er også antibakteriel. Det er derfor meget nyttige i acne hudpleje, har kløestillende egenskaber. Gør huden glat og fast, det viser aktivitet på celleniveau, dermed de gode resultater.Blæretang ekstrakt
 
Den ekstrakt af blæretang, tang alger familie. Meget rig på jod, brom, vitaminer, proteiner og mikronæringsstoffer. Udstillinger afgiftende, rensning og dræning. Ansvarlig for at neutralisere frie radikaler. Moisturizing, opstrammende og bremser aldringsprocessen i huden.


 
Uddrag Ascophyllum nodosum
 
ekstrakt fra Ascophyllum nodosum, alger, brune alger af familien. Det har en stærk regenererende, fugtgivende og rensende. Det reducerer inflammation, fjerner rødme og pletter, lindrer revner og afskalning hud.
 
Kapacitet: 350 g

 
Anvendelse:
 
Perlerne opløses i varmt vand i et forhold på 15 g perler i 3 liter vand.