Kiropraktisk bord Upright Chiro Z7
  •  Pris: 47.195,00 DKK eks. moms
     

  • Tilvalg:
  • Udbetaling 50%
Vælg antal:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

UPRIGHT CHIRO Z7

Upright Chiro Z7 er et elektrisk behandlingsbord dedikeret til fysioterapi, manuelle teknikker, osteopati og kiropraktiske elementer. Vi kalder den også CHANGE grundet de mange muligheder.

Den multifunktionelle 7-segment bordplade er udstyret med et avanceret justeringssystem, der tillader brug af "drop" teknik, bevægelsesfunktion og positionering af patientens krop i forskellige planer. Elektrisk højdejustering ved hjælp af gangfri fodkontrol og en stabil stålramme med chassis er det perfekte supplement til terapeutens arbejde. Bordet har et innovativt integreret skum.

Upright Chiro Z7 er det mest avancerede terapibord til fysioterapi, manuelle teknikker, osteopati og kiropraktiske elementer. 7-segment bordpladen er udstyret med specielle justeringssystemer, der gør det muligt for terapeuten at arbejde med individuelle dele af patientens krop.

Blandt dem kan følgende skelnes:
Lændejusteringssystem, der muliggør:
op/ned bevægelse (vipning) i området -40° til 22°
lateral bevægelse (sving) i området -18 ° til 18 °
Nakkestøttejusteringssystem, der muliggør:
op og ned bevægelse af hele rammens nakkestøtte i området -40 ° til 30 °
yderligere bevægelse af selve nakkestøtten i området fra 0 ° til 30 °
Træksystem til hals- og lændehvirvelsøjlen i et samlet område på 13 cm.
Drop-system, der giver dig mulighed for at udføre drop-teknikken på lænde-, thorax- og halshvirvelsøjlen.


Upright Chiro Z7 har et innovativt integreret skum, hårdere end traditionelle skum, der bruges i elektriske behandlingsborde. Det giver dig mulighed for at udføre mere præcise impulser, hvilket er essentielt i manuel terapi. En yderligere fordel ved integralskummet er øget modstandsdygtighed over for beskadigelse, knusning eller slid. Integra-systemet er en innovativ teknologi, der bruger integreret skum dannet af en opskummet kerne, der smelter sammen til en solid overflade, der ligner naturligt læder. Bordplade lavet med et sådant skum er sømløs, nem at desinficere, behagelig at røre ved, modstandsdygtig over for slid, UV-stråling og vandpåvirkninger. Integra skum viser meget større styrke og modstandsdygtighed over for hygiejniske og desinfektionsmidler sammenlignet med kunstlæder. Den integrerede skumproduktionsproces er fuldt økologisk.


Produktparametre:
Vipning af nakkestøtten: fra 0° til +30°
Vipning af nakkestøttens ramme: fra -40° til +30°
Strøm: 230V ~50/60Hz; 150 W; 0,7 A
Max tilladt belastning: 200 kg
Længde: 185 – 197 cm
Bredde: 56 cm
Højdejusteret: 55-97cm
Vægt: 130 kg
Registreret og CE-certificeret i henhold til Medical Devices Regulation (MDR) 2017/745/EU
Garanti 2 år