LUMENO 721X Luplampe sort
  •  Pris: 1.795,00 DKK eks. moms
     

  • Tilvalg:
Vælg antal:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Lumeno forstørrelseslampe 721X i sort farve

3SW med 96 super lyse LED'er for lavt strømforbrug.

Modellen har en mørkegrå gummibeskyttelseskant på lampehovedet, som giver en vis slagfasthed og forbedrer grebet ved berøring. Strømafbryderen er placeret intuitivt på toppen af ​​lampehovedet.

De 96 LED'er arrangeret i en cirkel omkring linsen i lampehovedet og har et meget lavt strømforbrug på 10 watt trods deres enorme lysstyrke og giver en jævn belysning af arbejdsområdet. Takket være en levetid på op til 25.000 timer kan lampen bruges i ekstremt lang tid.

Takket være det specielle design har armmekanismen en stor arbejdsradius, kan drejes let og i modsætning til konventionelle forstørrelseslamper er der ingen risiko for at fingrene kan komme i klemme. Det er også værd at understrege her, at lampen holdes i præcis den position, som du sætter den i af de skjulte fjedre. Konstruktionen sikrer desuden, at lampen kan rengøres hurtigt og nemt.

Alt i alt skiller denne forstørrelseslampe sig ud på grund af sin eksklusive kvalitet og det elegante design, et sammenligneligt produkt kan i øjeblikket ikke findes på det europæiske marked. Takket være producentens mange års erfaring forbliver lampen yderst praktisk

Linsen fås i tre styrker:
3 dioptrier (1,75x forstørrelse)
5 dioptrier (2,25x forstørrelse)
8 dioptrier (2,75x forstørrelse)

Alle nye modeller (MKIII versioner) arbejder med harmløs ekstra lav spænding. Dette udelukker personskade og reducerer også interferensstråling markant.