SYIS-creme med hyaluronsyre 100ML
  •  Pris: 144,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Tri-hyaluronic Cream

Takket være den unikke formel, der er baseret på en kombination af tre typer hyaluronsyre med lav molekylærvægt, trænger den hydrolyserede vegetabilske creme ind i huden og fylder de optiske rynker. Syre, lav molekylærvægt øger niveauet af hudhydrering og forhindrer vandtab. Huden bliver elastisk, næret og tonet. Cremen er af let tekstur og er hurtig absorberede og er en god fugtighedscreme.

Aktive stoffer:
 
Sodium Hyaluronate Crosspolymer
Vegetabilsk hyaluronsyre binder vand i huden, beskytter det mod tørring og skadelige eksterne faktorer. Meget fugtgivende og anti-rynkende og udjævnende.
 
Hydrolyseret hyaluronsyre
Hydrolyseret hyaluronsyre og surmolekylært syre molekyle. Har en stor evne til at trænge ind i huden. Det har to gange kapacitet til at hydrere huden end højmolekylær syre. Glatter og reducerer hudens ruhed.
 
Ceratonia Siliqa Gum
Molekylær hyaluronsyre danner en film på hudoverfladen, øger fugtindholdet i det hornagtige lag af huden, så det bliver silkeblødt og glat. forøger permermisternes permeabilitet. Derudover er hyaluronsyre med høj molekylvægt nærende, fugtgivende og antiinflammatorisk. Understøtter syntesen af ​​kollagen type III.