VELVET EVO W4 PRO PODO hvid
  •  Pris: 28.395,00 DKK eks. moms
     

  • Tilvalg:
  • Udbetaling 50%
Vælg antal:   

  
    Anbefal til en ven  

Velvet Evo W4 Pro Podo

Velvet Evo W4 Pro Podo er kendt for sin stabilitet og "Zero Gravity" position. Mange læger og fysioterapeuter anbefaler denne Zero-Gravity-stilling til rygsmerter, muskelsmerter, hævede ben og fødder, ødem og for at fremme blodcirkulationen. Trykket på ryghvirvlerne forsvinder, så mellemhvirvelskiverne kan komme sig optimalt, eller som i tilfældet med en diskusprolaps får plads til at komme sig.

Dette i kombination med en afslappende massage, pedicure eller ansigtsbehandling er denne Velvet Evo W4 Pro Podo uovertruffen.

DREVET AF LINAK®
Alle wellness-senge er udviklet og testet til det yderste i samarbejde med LINAK® aktuatorteknologi for at tilbyde dig og dine kunder sikkerhed.

SILVERGUARD VINYL
Hele serien har været beklædt med Anti-bakteriel SilverGuard polstring siden 2021. Med SilverGuard er du sikret polstring af høj kvalitet for optimal og holdbar komfort. Den opfylder de strengeste internationale brandsikkerhedsstandarder og er velegnet til rum, hvor optimal hygiejne er vigtig.

INTELLIGENT VARMESYSTEM
Den mest optimale oplevelse under en behandling er koblet sammen med den rette temperatur på wellnesssengen. Elvarmefunktionen opvarmer din kolde wellnessseng, så snart du tænder den, og giver derfor øget komfort, når du sidder eller ligger ned. 5 varmeindstillinger som standard. Varmen kan tændes manuelt med et separat display. En timer reducerer gradvist varmeafgivelsen fra den højeste "5" indstilling til den midterste "3" indstilling automatisk. Varmefunktionen slukker automatisk efter 90 minutter.

CLOUD 9 SUPER SOFT MATRESS™
Vi kiggede primært på markedsledere inden for soveområdet, da vi udviklede vores egne madrasser. Det blev vigtigt at udvikle en madrasblanding, der passer til enhver kunde og derfor uden en komfortforskel relateret til kropsholdning eller kropsvægt. Dette førte os til en unik blanding af HR koldskum, latex og premium memoryskum.

HR koldskum

Grundlaget på Cloud 9 Super Soft Mattress™ består af HR koldskum. Denne type skum har en gennembrudt cellestruktur, så der er tom eller hul plads mellem cellerne. Tænk på det som en slags honningkagestruktur. Når vægten lægges på koldskum, presser cellerne ikke mod hinanden, men forbi hinanden. Det gør den mere modstandsdygtig og frem for alt holder den meget længere.

Latex

Det andet lag af Cloud 9 Super Soft Mattress™ består af latex. Dette materiale kan tilpasse sig din kropsform meget godt og har en trykreducerende effekt. Den naturlige kurve af din rygsøjle understøttes effektivt. Når belastningen er tungere, giver madrassen modtryk og giver dermed god støtte, og når belastningen er lettere, har madrassen en let fjedereffekt. På den måde får du altid den rigtige støtte, uanset vægt eller kropsholdning.

Premium Memory Foam

Det øverste lag af Cloud 9 Super Soft Mattress™ består af Premium Memory Foam. Dette er et memoryskum, der reagerer på kropsvarme og danner en form, der passer rundt om din krop og fuldstændig fordeler kropsvægten. I kombination med latex reducerer det trykket, er usædvanligt behageligt og føles blødt. Det giver en følelse af at svæve. Meget gavnligt, hvis du lider af ømhed og smerter, eller for at forebygge dem. Derudover holder det musklerne smidige og bidrager til blodgennemstrømningen til huden.

En yderligere fordel er, at den virker uanset temperatur. Den bevarer derfor de trykreducerende egenskaber fra memoryskum, og madrassen føles altid lige smidig, uanset stuetemperatur.


TEKNISKE SPECIFIKATIONER:

UDVIDESLIG NAKKESTØTTE
ANSIGTSUDSKÆRING TIL MASSAGE
LINAK HUKOMMELSESFUNKTION (3)
FOLDBARE ARMLÆN
ELEKTRISK HØJDEJUSTERING
ELEKTRISK JUSTERBAR RYGLÆN
ELEKTRISK JUSTERBAR BENSEKTION
ELEKTRISK TILTFUNKTION

LÆNGDE 195 CM
SÆDEBREDDE 77 CM
HØJDE 64 - 105 CM
VÆGT 138 KG
MAKS. BELASTNING 300 KG