VIRUS FRI UVC Corner
  •  Pris: 4.625,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  

Dette produkt kan leases fra kr. 79,20 pr. md

    Anbefal til en ven  

UVC Corner overfladebeskyttelse.

UVC Corner er lavet af reflekterende stål 430 (parabol med høj effektivitet), der let kan placeres i hjørnerne, på væggen eller loftet i lokalerne. Hver UVC unit har monteret en 55 Watt UVC-lampe i T8-diameter med en 2-polet dobbelt terminal. Lampen har et gennemsnitligt UVC-vira og bakteriedræbende bånd på 253,7 nm med en emission på 1,7 watt / m2 kl en meters afstand. Hver UVC unit er udstyret med en sikkerhedssensor, der aktiverer øjeblikkelig nedlukning af systemet ved detektion af tilstedeværelse i UVC-emissionen dækningsområde.

UVC moduler kan ikke tages i brug i nærvær af mennesker og må kun bruges når lokalerne er tomme. Hver UVC unit i rummet er forbundet til en tidskontrol, placeret uden for rummet.
Operatøren kan aktivere UVC-systemet bestående af alle moduler placeret inde i rummet udefra ved at betjene timeren. Ved afslutningen af ​​sanitetscyklussen slukkes UVC modulerne automatisk.  Når UVC modulerne er i drift, lyser et specielt lyssignal placeret ved indgangen til rummet og advarer om den igangværende sanitetsproces.
Sikkerhedskontrolenheden slukker alle UV units i tilfælde af personer i området.

Timer skal købes seperat og medfølger ikke. 1 timer kan styre flere UVC Corner moduler.

 

UV-C stråling er testet på følgende vira og bakterier:

Du kan læse og se mere om dette produkt på www.virus-fri.dk