VIRUS FRI UVC Twist
  •  Pris: 17.070,00 DKK eks. moms
  • Tilbuds pris:
    11.995,00 DKK eks. moms
  • (Du sparer 5.075,00 DKK eks. moms)

Vælg antal:   

  

Dette produkt kan leases fra kr. 320,30 pr. md

    Anbefal til en ven  

UVC TWIST® luft- og overfladebeskyttelse.

Med UVC TWIST® er dit miljø fuldstændigt desinficeret for vira og bakterier. UVC TWIST® er et patenteret lampesystem, der renser både luft og overflader afhængigt af behov.

To kraftige 55 Watt UVC-lysrør med en T8-diameter er installeret i UVC TWIST® med 2-polet dobbelt terminal. De installerede lysrør har et gennemsnitligt UVC-bakteriedræbende bånd på 253,7 nm med en emission på 1,7 watt / m² på en meters afstand. Når lysrørene drejes mod indersiden af ​​kanalen, fungerer de ved at desinficere luften. Når lamperne drejes mod ydersiden af ​​kanalen, udstråler de til miljøet og desinficerer overfladerne i lokalet. Luftrensningen aktiveres kontinuerligt i nærværelse af mennesker, hvilket sikrer maksimal reduktion af risiko for smitte med vira eller bakterier. I et tomt miljø, dvs. uden mennesker, kan kommandoen "Ren overflade" aktiveres. Lysrør som vender mod kanalen vil dreje 180 grader og bestråler den overflade, som de vender mod.

Betjeningselementerne til at vælge funktionen "Ren luft" eller "Ren overflade" er placeret uden for rummet. I nærvær af mennesker, der kommer ind under funktionen "Clening Surface", slukker en tilstedeværelsesføler lysrørene, der ved at dreje 180 automatisk vender tilbage til den position, der vender mod indersiden af ​​rensekammeret. Luftrensning af "Rengøringsluft" kan programmeres, mens funktionen "Rengøringsoverflade" kun kan aktiveres manuelt via en timer.

UVC TWIST® kan installeres individuelt eller i serie (flere enheder kan tilsluttet i det samme miljø). For at lette installationen er UVC TWIST® udstyret med kroge (der kan hænge fra loftet) og flanger (der kan fastgøres på gipsplader eller på væggen). Et rotations "lukning" -system forhindrer, at UV-C-lys undslipper, når UV-rørene vender mod det bakteriedræbende kammer.

UVC TWIST® Inaktivering af 99% af vira opnås med en UVC-dosis på 90 Joules. For at nå denne dosis anbefales det at placere UVC Twist i centralt i rummet i henhold til nedenstående tabel og bruge de angivne tider:

 

 

 

 

UV-C stråling er testet på følgende vira og bakterier:

 

Du kan læse og se mere om dette produkt på www.virus-fri.dk