VIRUS FRI UVC Twist
  •  Pris: 15.975,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  

Dette produkt kan leases fra kr. 320,30 pr. md

  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

UVC TWIST® luft- og overfladebeskyttelse.

Med UVC TWIST® er dit miljø fuldstændigt desinficeret. UVC TWIST® er et UWC-lampesystem designet og patenteret af Isotech, der renser både luft og overflader afhængigt af behov.


To kraftige 55 Watt UVC-lamper med en T8-diameter er installeret på UVC TWIST® med en 2-polet dobbelt terminal. De installerede lamper har et gennemsnitligt UVC-bakteriedræbende bånd på 253,7 nm med et emission på 1,7 watt / m2 på en meters afstand. Når lamperne drejes mod indersiden af ​​kanalen, der indeholder dem, fungerer de ved at desinficere luften, når lamperne drejes mod ydersiden af ​​kanalen, udstråler de til miljøet, mod hvilke de drejes og desinficerer overfladen. Luftrensningen aktiveres kontinuerligt og i nærværelse af mennesker i miljøet, hvilket sikrer maksimal reduktion af risikoen for vejrtrækning af vira eller bakterier. I et tomt miljø, dvs. uden mennesker, kan kommandoen "Ren overflade" aktiveres, lamperne, der vender mod kanalen, drejes 180 grader og bestråler den overflade, som de vender mod.

Betjeningselementerne til at vælge funktionen "Ren luft" eller "Ren overflade" er placeret uden for rummet. I nærvær af mennesker, der kommer ind under funktionen "Clening Surface", slukker en tilstedeværelsesføler lamperne, der ved at dreje 180 automatisk vender tilbage til den position, der vender mod indersiden af ​​rensekammeret. UVC TWIST® har separate kontroller. Luftrensning af "Rengøringsluft" kan programmeres, mens funktionen "Rengøringsoverflade" kun kan aktiveres manuelt via en timer.

UVC TWIST® kan installeres individuelt eller i serie (flere enheder tilsluttet i det samme miljø). For at lette installationen er UVC TWIST® udstyret med kroge (der skal hænges fra loftet) og flanger (der skal fastgøres på gipspladen eller på væggen). Et rotations "lukning" -system forhindrer, at UV-C-lys undslipper, når UV-lamperne vender mod det bakteriedræbende kammer.

UVC TWIST®
Inaktivering af 99% af virusserne opnås med en UVC-dosis på 90 Joules. For at nå denne dosis anbefales det at placere UVC Twist i rummets hjørner i henhold til nedenstående tabel og bruge de angivne tider:

 

 

 

 

UV-C stråling er testet på følgende vira og bakterier:

 

Du kan læse og se mere om dette produkt på www.virus-fri.dk