Bella Care
  •  Pris: 79.995,00 DKK eks. moms
     

  • Tilvalg:
  • Udbetaling 50%
Vælg antal:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Bella Care er en fotobiostimulerings enhed til ansigt og dekolleté. Bella Care er let at indstille og bruge, den har en behagelig stol og 2 arme med kraftige lamper der udsender lys ved 633nm. Bella Care giver kunden en god oplevelse af foryngende lys som stimulerer kollagenet.

Fotobiostimuleringen bruger lys til at aktivere kollagensyntese og som følge heraf en anti-aging effekt på huden. Det er en absolut naturlig proces, baseret på det faktum, at vores krops celler (inkluderet hud) indeholder lysabsorberende receptorer. Afhængig af den absorberede lysbølgelængde er der forskellige specifikke mekanismer for biologiske processer. Mange videnskabelige undersøgelser viser at et selektivt lys ved 633 nm stimulerer en udvikling af cellernes aktivitet og følgelig en stigning i kollagenproduktionen. Perfekt resultat med en naturlig proces. Det er begyndelsen på fotoforyngelse.

Bella Care er udstyret med 4 kraftige lamper til aktivering af af kollagen. Takket være det essentielle design med åben styling undgår man ubehagelig fornemmelse af klaustrofobi. Bella Care har lavt strømforbrug, let tilgængelig kontrolkonsol, bredt antirefleks LCD. Stereoanlæg og aroma diffusor kan tilbydes som ekstra udstyr.