Bella Care
  •  Pris: 79.995,00 DKK eks. mva
     

Velg antall:   

  
    Anbefal til en ven  

Bella Care er en fotobiostimuleringsenhet for ansikt og dekolleté. Bella Care er enkel å sette opp og bruke, den har en komfortabel stol og 2 armer med kraftige lamper som avgir lys på 633 nm. Bella Care gir kunden en god opplevelse av foryngende lys som stimulerer kollagenet.

Fotobiostimuleringen bruker lys for å aktivere kollagensyntese og som et resultat en aldringseffekt på huden. Det er en helt naturlig prosess, basert på det faktum at kroppens celler (inkludert hud) inneholder lysabsorberende reseptorer. Avhengig av absorbert lysbølgelengde, er det forskjellige spesifikke mekanismer for biologiske prosesser. Mange vitenskapelige studier viser at et selektivt lys ved 633 nm stimulerer en utvikling av celleaktivitet og følgelig en økning i kollagenproduksjonen. Perfekt resultat med en naturlig prosess. Det er begynnelsen på fotoforyngelse.

Bella Care er utstyrt med 4 kraftige lamper for aktivering av kollagen. Takket være den essensielle designen med åpen styling, unngår du en ubehagelig følelse av klaustrofobi. Bella Care har lavt strømforbruk, lett tilgjengelig kontrollkonsoll, bred antirefleks LCD. Stereo- og aromadiffusor kan tilbys som ekstrautstyr.