Item A112833 SYIS  HELIX EXTRACT SERUM
  •  Pris: 105,00 DKK eks. moms
     

Vælg antal:   

  
  Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

HELIX EXTRAKT SERUM AMPUL.
Designet og anbefales til acne hudpleje, og hud tilbøjelige til misfarvning og som kræver hydrering, ernæring og frem for alt, regenerering af beskadiget hud. Har antibakterielle, antiseptiske og er forsigtigt eksfolierende. Hjælper i kampen mod global acne og hyperpigmentering.

INDEHOLDER:

Snail Serection Filtrae
Ekstrakt af sneglens slim helix aspersa eller Kryptozyna inkluderer:
Allantoin (Allantoin -. Urinstofderivat, virkningen er stærkt fugtgivende, beroligende og anti-inflammatorisk. Blødgør og udglatter huden samt beskyttende mod skadelige eksterne faktorer. Accelererer sårheling.)

Glicolic Acid
(Glykolsyre er hovedansvarlig for at bremse nedbrydnings processen plads i huden ved at genoprette elastiske fibre / øge produktionen af ​​kollagen fibre og væskeophobning i huden. Accelererer cellefornyelsen, blødgør og udglatter huden og forbedrer dens tekstur. Det medfører også en reduktion i rynker, synlige ar og pigment pletter. Hjælper også udskillelsen af ​​sebum og indsnævrer talgkirtler).

Opløselig Collagen
(Kollagen er ansvarlig for at vedligeholde en passende grad af hydratisering af huden, forbedrer elasticitet og fasthed.)

Hydrolyseret Elastin
(Elastin giver huden elasticitet og fleksibilitet. Regenerere og genskaber vitalitet i huden.)

Vitamin A, C og E
(Har en masse af ernæringsmæssige og regenererende egenskaber)

Sådan bruger du:
Ampullerne anvendes til behandling med Dermaroller til sonoforese, ultralyd, nåle, nålefri- mesotherapy. Kan anvendes topisk i hjemmepleje. Anvendes på renset ansigt og hals.
Indeholder: 10x3 ml